Millaisia palveluita Turusta löytyy opiskelijoille? Opiskelijan palveluiden pop-up-kiertueella Turun palvelut kaappaavat kukin vuorollaan Study In Turku -Instagram-tilin päiväksi ja vastaavat seuraajien kysymyksiin.

Lue lisää TYS:stä:

Study in Turku Instagramissa:

Opiskelijan palveluiden pop-up-somekiertueella on mukana keskeisiä palveluntuottajia liittyen mm. opiskelijaetuihin, liikuntamahdollisuuksiin, asumiseen ja liikkumiseen sekä muihin arjen palveluihin.

Syksyn viimeisenä esittäytyjänä on Turun Ylioppilaskyläsäätiö eli TYS torstaina 10.12. Käännä siis silloin Study in Turku -Instagramiin!

Turun alueen suurin opiskelija- ja nuorisoasuntojen tarjoaja

Turun Ylioppilaskyläsäätiö eli TYS on Turun alueen suurin opiskelija- ja nuorisoasuntojen tarjoaja. TYS:llä on yhteensä 5000 asuntoa 18 asuntokohteessa ympäri Turkua. TYS:n takeoverissa pääset kuulemaan lisää mm. asunnon hakemisesta ja TYS:n tarjoamista palveluista.

Tiesitkö muuten, että nyt on oiva aika hakea TYS:ltä asuntoa kevääksi? Halutessasi voit myös kysyä mieltäsi askarruttavista asumiseen tai asunnon hakemiseen liittyvistä asioista. TYS:n asiantuntija vastaa päivän aikana tulleisiin kysymyksiin.