24/7/365 elävä

Hyvät liikenneyhteydet, kävelymatka keskustaan, puistomaiset kaupunkitilat ja nykyaikaiset asumisratkaisut takaavat Tiedepuiston vetovoiman myös asuinalueena. Turun Tiedepuiston alue kasvaa asukasmäärältään jopa 20 000:lla, kun uusia asuntoja rakentuu Kupittaanpuiston laitaan, Itäharjulle ja ylioppilaskylään. Asukasmäärän voimakas kasvu lisää alueen ympärivuorokautista elävyyttä ja monipuolistaa sen palvelutarjontaa.

Hyvinvoinnin referenssikaupunginosa

Tiedepuiston alueella sijaitsevan Kupittaanpuiston ja sen palveluiden kehittäminen ympärivuorokautisena liikunnan, urheilun ja hyvinvoinnin keitaana on merkittävä lisäarvo paitsi alueen asukkaille myös opiskelijoille ja työntekijöille. Kun työ ja vapaa-aika limittyvät ja työtä tehdään entistä joustavammin kotoa, kahviloista ja puistoista käsin, kaupunkiympäristön laatu nousee keskeiseksi vetovoimatekijäksi osaajien houkuttelussa. 

Turun Tiedepuistossa hyvinvointia edistävät ratkaisut ja palvelut nivoutuvat luontevaksi osaksi alueen arkea. Uudenlaisessa kaupunkirakenteessa työ ja vapaa-ajanvietto tukevat toisiaan ja tunnelma on elävä kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä.

Kupittaanpuisto on vihreä keidas Tiedepuiston kyljessä.